budget energie logo
Budget Energie is in eind 2011 opgericht. Dit nieuwe label van Atoomstroom richt zich vooral op consumenten en levert groene stroom. BudgetEnergie is één van de snelst groeiende nieuwe energieleveranciers in Nederland. De online prijsvechter heeft inmiddels al meer dan 125.000 klanten.

BudgetEnergie wil graag de beste online energieleverancier zijn. Door transparant te zijn en de producten zo simpel mogelijk te houden, probeert BudgetEnergie gemakkelijk en overzichtelijk te zijn voor de klant. Dit doen zij door lage tarieven en een persoonlijke service. Zij werken met een klein serviceteam, bestaande uit eigen medewekers. Ook leveren zij 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. Hiermee stimuleren zij hun klanten om beter om te gaan met energie en om zelf energie op te wekken. 

De reden dat zij zulke lage tarieven kunnen aanbieden, is dat zij lagere kosten hebben dan de grote, logge energiebedrijven. Ook communiceert BudgetEnergie zoveel mogelijk via internet, e-mail en social media. Dit is niet alleen snel en gemakkelijk maar ook een stuk goedkoper. Ook is veel te regelen via de online omgeving ‘Mijn Budget Energie’, waar de meterstanden zijn door te geven of het voorschotbedrag aan te passen is.

BudgetEnergie lijkt zich de laatste tijd ook te specialiseren in collectieve energie-inkoopacties. Zij hebben onlangs de veilingen van de ANWB, Consumentenbond, VEH en ANBO (Ouderenbond) gewonnen.

Wanneer je een contract afsluit bij BudgetEnergie, zal je 14 dagen voor de start van de levering de helft van het totale vastrecht van tevoren moeten betalen. De andere helft wordt verwerkt in de voorschotbedragen. Het is niet mogelijk om een enkel tarief af te sluiten wanneer je twee actieve telwerken hebt.

Fusie NLE en Budget Energie

Begin 2018 is NLE overgenomen door Nuts Groep. Nuts Groep is onder andere eigenaar van het merk Budget Energie in Nederland. Met deze overname wordt Nuts Groep de 4e speler op de Nederlandse markt achter de gevestigde orde; Essent, Nuon en Eneco

Adres: 

Vijzelstraat 20
1017 HK Amsterdam

Telefoon: 020 205 5555
E-mail: Contactformulier

www.budgetenergie.nl

Scroll naar top