energieflex logo

Failliet!

EnergieFlex is een jonge energieleverancier opgericht in 2014 . Ze leveren gas en elektra aan zowel particulieren als bedrijven. In het begin bood EnergieFlex klanten een PrePaid contract aan, waarmee je vooraf voor je energie kon betalen. In 2017 stapte de leverancier hiervan af en richt EnergieFlex zich meer op duurzaamheid. EnergieFlex richt zich voornamelijk op gezinnen die financieel minder draagkrachtig zijn, studenten, expats en mensen die hun energieverbruik beter willen monitoren.

Energieflex is de eerste energieleverancier dat een product met een Fairtrade status aanbiedt. Dat product heet ‘100% Sociaal Groen’. Daarnaast werken ze samen met ‘Zelf’. Een partij waar je verzekeringen kunt afsluiten. Met ‘Zomaar Zonnepanelen’ kun je in aanmerking komen voor zonnepanelen waar je geen aanschafkosten voor hoeft te betalen. Je betaalt alleen voor de stroom die je opwekt.

Het bedrijf is rugsponsor van N.E.C. Nijmegen en NAC Breda. EnergieFlex is gevestigd in Amsterdam.

 

Producten

  • Energie, gas en elektriciteit
    100% Sociaal Groen
    Flex Standaard

Energieflex levert aan consumenten en kleinzakelijke afnemers. De ACM trok op 15 oktober al de vergunning in. Na surseance (uitstel) van betaling week 42 van 2018, heeft de rechter op 23-10-2018 energieleverancier Energieflex failliet verklaard.

Klantenservice
T  088 – 304 10 00.  ma t/m vrij van 9.00 – 17.00 uur.
E klantenservice@energieflex.nl 

Adres:
EnergieFlex
Johan Huizingalaan 400
1066 JS Amsterdam

www.energieflex.nl

Scroll naar top