Nationale Energieveiling

Vrijblijvend Inschrijven

veiling tijdlijn
[post-timeline category_id=”2″]
veiling datum

Planning

Eind november 2019 vindt de veiling plaats en uiterlijk 4 December 2019 ontvangt u uw persoonlijke aanbod met scherpe tarieven voor gas en elektra. Daarna beslist u zelf of u wilt overstappen. Inschrijven is gratis, geheel vrijblijvend en kan tot en met 31 December 2019

  • Gemiddeld bespaart u 300 – 400 euro per jaar!
  • Het aanbod betreft altijd Groene Energie.
  • Accepteert u het aanbod, dan wordt de overstap voor u geregeld.
  • Ook als u geen lid bent van Nationale Energiebond kunt u meedoen.
 

Collectieve inkoop Energie

Een energieveiling is een collectief dat zorgt voor goedkope energietarieven voor consumenten. De reden dat we een Collectief organiseren is het besparen op energiekosten. De energieleveranciers zijn bereid om in een energieveiling flinke kortingen aan te bieden en tarieven te verlagen, omdat er in één keer een grote groep mensen overstapt naar de winnende energie maatschappij.

Met zo een collectief kunt u als groep energie inkopen. De bedoeling van een energiecollectief is het ‘’Vormen van een groot groep consumenten’ waardoor energieleveranciers tegen elkaar opbieden voor de laagste prijs om deze groep klanten over te nemen. De grote groep consumenten die meedoen aan de veiling, maakt voor energieleveranciers aantrekkelijk waardoor ze bereid zijn om een speciaal collectieve aanbod te doen.

Iedereen kan meedoen aan Nationale Energieveiling bij Nationale Energiebond. U kunt zich vrijblijvend inschrijven via het aanmeld formulier hiernaast.

 
energieveiling

Inschrijving

Vanaf 1 oktober tot en met eind november kunt u inschrijven voor de veiling van Nationale Energiebond.

Energieveiling

Eind november vindt de veiling plaats waarin energieleveranciers tegen elkaar opbieden voor de laagste prijs. Energieleverancier die de laagste prijs biedt wint de veiling.

Aanbod

Rond 4 december wordt de winnaar van de veiling bekend gemaakt. U ontvangt per e-mail het winnende aanbod van de veiling.

Sluiting Veiling december 2019

U kunt tot 31 december gebruik maken van het veilingsaanbod. Na 31 december 2019 is het aanbod niet meer geldig.

24470
Aantal Inschrijvingen
Scroll naar top